Ledige Stillinger

Vil du sende en uopfordret ansøgning, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se vores film om at arbejde på Martha Hjemmet længere nede på siden

Martha Hjemmet søger

  • en pædagog eller pædagogisk assistent til vuggestuen
  • en pædagog til børnehaven

Begge stillinger er til ansættelse pr. 1. august 2022 eller før, hvis muligt, 37 timer om ugen - eller hvad vi kan blive enige om.

Ønsker du at være med til at skabe det bedste børneliv i et hus med høj faglighed og god trivsel, så er Martha Hjemmet stedet for dig. 

Vores forventninger til kommende pædagoger til vores team:

  • Du har en uddannelse som pædagog eller pædagogisk assistent – eller anden relevant uddannelse
  • Du har flair for struktur, organisering og dokumentation.
  • Du har lyst til at arbejde i et hus med "højt til loftet" og et højt fagligt niveau.
  • Du sætter pris på det spændende forældresamarbejde.

 

Martha Hjemmet

Martha Hjemmet er en selvejende daginstitution med 170 børn fordelt på vuggestue og børnehave.

Vi har nogle fantastiske rammer. Vi har rigtig god plads såvel ude som inde med forskellige funktionsrum, som f.eks. et pragtfuldt KREA-værksted, ud over gruppernes forskellige rum, samt en skøn legeplads. Vi har desuden tilknyttet huset en fantastisk skolehave, som vi er superglade for. Vi har en minibus og en del ladcykler, så vi kommer nemt omkring.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for børnenes udvikling og trivsel. Vi er optaget af at skabe et rigt stimulerende læringsmiljø og en tryg dagligdag, der er præget af nysgerrighed og glæde.

Martha Hjemmet er et måltidshus, hvor vi arbejder målrettet med dels at sikre børnene nogle sunde og alsidige indbydende måltider, men også med en bevidsthed om de mere pædagogiske og psykologiske aspekter ved et måltid.

Vi arbejder med hele tiden at udvikle vores faglighed. Det betyder bl.a. faglig ledelse tæt på. Mange og meget spændende eksterne oplægsholdere, på vores personalemøder og pædagogiske dage. En årlig strategiplan for husets pædagogiske retning. Egne udviklingsprojekter, studieture og en høj grad af faglig refleksion og dialog.

Martha Hjemmet er en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø. I Københavns kommunes trivselsundersøgelser ligger vi helt i top på de forskellige parametre.

Martha Hjemmet har et veluddannet, stærkt engageret og tydeligt ledelsesteam.

Vi glæder os til at møde dig og bliver det dig, som er vores nye kollega, så har vi en plan for modtagelse af dig.

Hvis det matcher dine ønsker - så ring gerne til os på 82 56 59 27 og få en snak med afdelingsleder Trine i vuggestuen, afdelingsleder Helle i børnehaven eller institutionsleder Henrik.

Aftal et besøg og/eller send din ansøgning så vi har den senest tirsdag den 24. maj 2022. Samtaler afholdes løbende, eller senest mandag den 30. maj om formiddagen. 

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se video om Martha Hjemmet her: https://youtu.be/_MbXEpcIfHI

Vi forventer at du har orienteret dig på hjemmesiden www.marthahjemmet.dk

Medie