Ledige stillinger

Vil du sende en uopfordret ansøgning, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi har en ledig pædagogstilling per 1. april 2024:

Stiller du krav? Det er godt – for det gør vi nemlig også…

Attraktiv pædagogstilling i en selvejende institution med et godt arbejdsmiljø, styr på økonomien og faglig udviklingsledelse tæt på din hverdag!

Vi søger en pædagog til den 1. april eller snarest derefter, 37 timer om ugen - eller hvad vi kan blive enige om.

Du stiller krav om:

  • At vi er, udviklings- og procesorienterede i vores pædagogiske arbejde, og at vi sammen værner om et godt arbejdsmiljø.
  • At vi prioriterer dialogen.
  • At vi værdsætter din arbejdsindsats, og tager din arbejdssituation alvorligt!
  • At vi løbende tilbyder dig faglig sparring, og er du nyuddannet tager vi ekstra højde for dette, og har en opstarts plan for dig.
  • At vi værdsætter at du har et privatliv og et fritidsliv!

Vi stiller krav om:

  • At du har gejst og stolthed ved dit fag.
  • At du er ambitiøs, og positiv.
  • At du har lyst til at arbejde i et hus med ”højt til loftet” og et højt fagligt niveau.
  • At du vil bidrage til den videre udvikling af Martha Hjemmet som et hus, hvor måltidet, og det normkreative er centrale værdier.
  • At du, efter noget tid, selvstændigt er i stand til at planlægge og strukturere dagen.

Martha Hjemmet

Martha Hjemmet er en selvejende daginstitution med 170 børn fordelt på vuggestue og børnehave.

Vi har nogle fantastiske rammer. Vi har rigtig god plads såvel ude som inde med forskellige funktionsrum, som f.eks. et pragtfuldt KREA værksted, udover gruppernes forskellige rum, samt en skøn legeplads. Vi har desuden en fantastisk skolehave tilknyttet huset, som vi er super glade for. Vi har en mini-bus og en del lad-cykler, så vi kommer nemt omkring.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi ønsker at skabe de bedste betingelser for børnenes udvikling og trivsel. Vi er optaget af at skabe et rigt stimulerende læringsmiljø og en tryg dagligdag, der er præget af nysgerrighed og glæde.

Martha Hjemmet er et måltidshus, hvor vi arbejder målrettet med dels at sikre børnene nogle sunde og alsidige indbydende måltider, men også med en bevidsthed om de mere pædagogiske og psykologiske aspekter ved et måltid.

Vi arbejder med hele tiden at udvikle vores faglighed. Det betyder bl.a. faglig ledelse tæt på. Mange og meget spændende eksterne oplægsholdere, på vores personalemøder og pædagogiske dage. En årlig strategiplan for husets pædagogiske retning. Egne udviklingsprojekter, studieture og en høj grad af faglig refleksion og dialog.

Martha Hjemmet er en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø. I Københavns kommunens trivselsundersøgelser ligger vi helt i top på de forskellige parametre.
Martha Hjemmet har et veluddannet, stærkt engageret og tydeligt ledelsesteam.
Vi glæder os til at møde dig og bliver det dig, som er vores nye kollega, så har vi en plan for modtagelse af dig.

Hvis det matcher dine ønsker - så ring gerne til os og få en uforpligtende snak med afd. leder Trine i vuggestuen på tlf.: 5152-7650 eller institutionsleder Henrik på 2181-0531.

Du er ligeledes meget velkommen til at aftale et uforpligtende besøg, vi giver gerne en kop kaffe og en snak om hvad dine forventninger er. Eller send din ansøgning så vi har den senest fredag den 16.februar. Samtaler afholdes løbende, og senest tirsdag den 20.februar.

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se vores film om at arbejde på Martha Hjemmet her: https://youtu.be/_MbXEpcIfHI

Vi forventer, at du har orienteret dig på hjemmesiden www.marthahjemmet.dk

Medie