Ledige stillinger

Vil du sende en uopfordret ansøgning, kan du kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se vores film om at arbejde på Martha Hjemmet længere nede på siden.

Lige nu søger vi to pædagoger til vuggestuen og en pædagog til børnehaven.

Attraktiv pædagogstilling i en selvejende institution, med et godt arbejdsmiljø, styr på økonomien og faglig udviklingsledelse tæt på din hverdag!

Martha Hjemmet søger to pædagoger til vuggestuen og en til børnehaven, så er I eventuelt et team, der gerne vil arbejde sammen, men i nye omgivelser, eller kommer I direkte fra professionshøjskolen, er der også mulighed for det.

Stillingerne i vuggestuen er pr. 1. januar 2023 eller snarest derefter, 37 timer om ugen - eller hvad vi kan blive enige om.
Stillingen i børnehaven er pr. 1. februar 2023.

Du kan forvente: 

  • At vi er udviklings- og procesorienterede i vores pædagogiske arbejde.
  • At vi sammen værner om et godt arbejdsmiljø. 
  • At vi prioriterer dialogen.
  • At vi værdsætter din arbejdsindsats og tager din arbejdssituation alvorligt!
  • At vi løbende tilbyder dig faglig sparring, og er du nyuddannet, tager vi ekstra højde for dette og har en opstartsplan for dig. 
  • At vi værdsætter at du har et privatliv og et fritidsliv! 

Vi forventer af dig:

  • At du har gejst og stolthed ved dit fag.
  • At du er ambitiøs, og positiv. 
  • At du har lyst til at arbejde i et hus med ”højt til loftet” og et højt fagligt niveau.

Martha Hjemmet

Martha Hjemmet er en selvejende daginstitution med 170 børn fordelt på vuggestue og børnehave.

Vi har nogle fantastiske rammer. Vi har rigtig god plads såvel ude som inde med forskellige funktionsrum, som f.eks. et pragtfuldt KREA-værksted, ud over gruppernes forskellige rum, samt en skøn legeplads. Vi har desuden tilknyttet huset en fantastisk skolehave, som vi er superglade for. Vi har en minibus og en del ladcykler, så vi kommer nemt omkring.

Vi arbejder med hele tiden at udvikle vores faglighed. Det betyder bl.a. faglig ledelse tæt på. Mange og meget spændende eksterne oplægsholdere på vores personalemøder og pædagogiske dage. En årlig strategiplan for husets pædagogiske retning. Egne udviklingsprojekter, studieture og en høj grad af faglig refleksion og dialog.

Martha Hjemmet er en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø. I Københavns kommunes trivselsundersøgelser ligger vi helt i top på de forskellige parametre.

Martha Hjemmet har et veluddannet, stærkt engageret og tydeligt ledelsesteam.

Vi glæder os til at møde dig og bliver det dig, som er vores nye kollega, så har vi en plan for modtagelse af dig.

Hvis dette har gjort dig mere nysgerrig på Martha Hjemmet - så ring gerne til os og få en snak med afdelingsleder Trine i vuggestuen på telefon 51 52 76 50, afdelingsleder Helle i børnehaven på telefon 51 52 76 46 eller institutionsleder Henrik på telefon 21 81 05 31.

Du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg og se huset og møde os. Eller send din ansøgning, samtaler afholdes løbende, eller senest onsdag den 10. august om formiddagen. 

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Se video om Martha Hjemmet her: https://youtu.be/_MbXEpcIfHI

Vi forventer at du har orienteret dig på hjemmesiden www.marthahjemmet.dk.

Medie